Din indkøbskurv

Din indkøbsvogn er tom!

 

 

Generelt om klarskov

Her finder du generel information om klarskov møbler ApS. Ønskes mere specifik information om vores handelsbetingelser så læs her >> handelsbetingelser.

 

 

Service - induviduel tilpasning

Vi ønsker at levere en god service til vores kunder, og kunne tilpasse vores produkter til specifikke behov. Gennem et fleksibelt produktionsapparat og tæt samarbejde med vores leverandøre har vi mulighed for at tilpasse møblerne med specielle mål, særlige farver og forskellige overfladebehandlinger. 

 

Rådgivning og faglig vejledning

Vi ønsker at opbygge et godt kundesamarbejde gennem en levende og konstruktiv dialog. Vi bestræber os på at få viden og indsigt om vores kunder, så vi kan tilbyde individuel og faglig vejledning.

Vi udarbejder indretningsplaner til møbleringen, som  giver overblik over investeringsbehovet og muligheder for en styret supplering og udskiftning.

 

 

Levering- og produktionstider

Klarskov møbler ApS. har løbende produktion på danske møbelfabrikker og dermed ikke fast lager. Leveringstiderne kan derfor variere fra 2-6 uger. Kontakt klarskov møbler ApS. for konkret leveringstid ved større ordre. På www.klarskov.dk 

står der ca. leveringstid, samt på fremsendt ordrebekræftelse.

 

 

Opsætning af møbler og inventar

Vi samler og opsætter gerne de leverede møbler og inventar, og det afregnes på timebasis. Ved særlige forhold aftales individuelle leveringsbetingelser. Kontakt klarskov møbler ApS. for en samlet pris.

 

 

 

Priser og fragt

Alle priser på www.klarskov.dk er opgivet med- og uden moms og ved ordreafgivelse udregnes den samlede fragt på produkterne med vægt fra 1-30 kg. Ved større ordre, kontakt da klarskov møbler ApS. for en specifik fragtpris. Forsendelser til udlandet udregnes ligeledes specifik fra ordre til ordre. 

Produkterne leveres med danske fragtmænd og den  oplyste leveringstid er vejledende.

 

 

 

Miljøvenlig levering

Ved større ordre har vi direkte leverance af møbler og inventar med en speciel møbeltransport og skåner derved miljøet. Disse leveringer reducerer brugen af emballage, og minimere derved miljøbelastning ved transporten. 

 

 

Generelt om bestilling

Institutioner, erhverv og private kan købe møbler og inventar hos klarskov møbler ApS. via www.klarskov.dk eller ved direkte kontakt med vores kundecenter på +45 6447 1980, mail: klarskov@klarskov.dk.

 

 


E-handel gennem indkøbsaftaler

Vores vareprogram fra klarskov møbler ApS. er på nuværende tidspunkt oprettet i flere kommuners forskellige e-handelskataloger.

 

 

Bestilling af prøver

Ved kontakt til klarskov møbler ApS. kan der rekvireres gratis vareprøver på udvalgte produkter. Disse kan da afprøves i en aftalt perioede uden beregning.

 

 

Reklamation og mangler

Ved reklamation og mangler kontakt da klarskov Møbler ApS.

 

 

Information på produktblade

Vi betræber os på at have produktblade på alle vores produkter med information og tekniske data. Disse findes på sitet med selve produktet. Der tages forbehols for afvigelser af farvegengivelser og trykfejl.

 

 

Garanti og designmærke

Vi yder 10 års garanti på samtlige produkter og komponenter fra klarskov møblers ApS`s egen designlinje. På øvrige produkter er garantien 5 år.


 


 

 

 

 

Produktion - teknologi og håndværk

Vi har faste producenter, hvoraf nogle har været tilknyttet klarskov i over 20 år. Producenterne har, hver i sær, omfattende og nøje fastlagte produktions- og kvalitetsprocedurer, og samarbejder med miljø- og kvalitetscertificerede underleverandører.

 

Produktion er karakteriseret ved en kombination af højteknologi og håndværk. I den automatiserede del er tolerancerne for afvigelser på et meget lavt niveau. Det gælder såvel formspænding, tilskæring som overfladebehandling.

 

Håndværkeren holder sit skarpe øje på træ-og finérvalg, pudsning, lakering og samlinger, for at produktet kan gå igennem slutinspektionen som forventet. 

 

 

Dansk produktion

Samtlige møbler er fremstillet på nogle af Danmarks mest erfarne og branchestærke virksomheder med høje krav til såvel miljø som arbejdsmiljø.

Vi har, som led i miljømålsætningen, Svanemærkning af udvalgte produkter.

Vi er i daglig kontakt med sine producenter og har stor indflydelse på produktionsplanerne. Ved at følge alle leverancer meget tæt, sikrer vi:

 • Ensartet kvalitetsniveau
 • Mulighed for individuel tilpasning
 • Møbler og inventar overholder forskrifter for det pågældende design
 • Levering sker til aftalt tid
 • Minimum af miljøomkostninger til transport


Træ fra bæredygtige skovdrift

Produktionen af vores møbler og inventar foregår

udelukkende i Danmark og hovedparten af vore møbler er fremstillet af bøgetræ fra PEFC-certificerede europæiske,

bæredygtige skovdrifter.

 

 

 

Designlinje

Vores møbeldesign er ergonomisk og kendetegnet ved høj trækvalitet, afrundende kanter, få komponenter samt minimal brug af samlinger, der kræver skruer og beslag. Hvor skruer er uundgåelige, er disse i rustfrit stål og med undersænket hoved.

Møbler og inventar fremstår med træets smukke, levende overflade og udvalgte møbler og inventar kan fås i farver.

Der kan vælges mellem følgende betræk og overflader:

 • Klar lak
 • Farvet lak
 • Hvidpigmenteret lak
 • Klar olie
 • Hvidpigmenteret olie
 • Sæbebehandling
 • Linoleum
 • Marmoleum
 • Laminat
 • Ambla
 • Tonus
 • Pro 2 stof

 

Test hos Teknologisk Institut

Vores mest populære siddemøbler har vi valgt at teste hos Teknologisk Institut efter standarder for holdbarhed, styrke og stabilitet. Det gælder bl.a. klarskov-Ergoret arbejdsstol, klarskov-Lillestol, klarskov-Panuline stabel taburet - og alle har opnået høje værdier.

 

 

Generelt om rengøring

Møbler og inventar fra klarskov møbler ApS. har en glat- og modstandsdygtig overflade, som gør dem lette at rengøre med almindelig skånsom rengøringsmidel.

 

 


Generelt om vedligeholdelse

Klarskov møbler ApS. sikrer lang levetid af møbler og inventar, gennem mulighed for udskiftning af vitale dele som, ben, fodstøtte, hjul, bordplader, sæder, låger, hynder m.m.

 

 

Generelt om renovering

Ved slid-og trykmærker og pletter kan dette udbedres ved forskellige former for renovering. Afhængig af produktet og overfladebehandlingen, kan det udføres af den enkelte institution eller klarskov møbler ApS. Kontakt klarskov møbler ApS. hvis du ønsker et konkret tilbud på renovering af møbler købt hos klarskov møbler ApS.

>> Læs mere om vedligeholdelse her.

 

 

Bortskaffelse og genbrug

Møbler og inventar fra klarskov møbler ApS. kan let skilles ad og de enkelte komponenter sorteres inden afleveringen til affaldssortering. Træ-, laminat- og linoleumsdele bortskaffes ved forbrænding, hvor materialernes energiindhold udnyttes fuldt ud. Dette gælder også for polstrede sæder. Metal-og plastdelene kan genanvendes som råvare i anden produktion.

 


 

Produkter-klarskov-møbler-wl-2   Se produkter her   

Historie-designkoncept-designprofil-klarskov-møbler

 

  Om os  

 

Fragt-og-reklamation-klarskov-møbler-w

 

 Vores handelsbetingelser

 

Kontakt-klarskov-møbler

  Kontakt os

 

Produktion-miljø-svanemærkning-klarskov-møbler

 

  Se svanemærket møbler

  Rengøring-af-produkter-hos-klarskov-møbler

 

  Rengøring og pleje

  Tilmeld-nyhedsbrev---klarskov-møbler-2

  Tilmeld nyhedsbrev

 

 

 

 

  Klarskov design ApS.

 
 

  Se hjælpemiddelbasen

 

 

 

   

 

  

 

 

   

 

 

   

  Ladegårdsgade 74 

  5610 Assens

  Telefon: +45 64471980

  Mail:klarskov@klarskov.dk

 
 

 

       facebook

 

         

Dankort-og-visa-klarskov-betalingskort.-2  


Network Media Hjemmeside fra
Network Media