Din indkøbskurv

Din indkøbsvogn er tom!

 

 

Handelsbetingelser

Her finder du klarskov design ApS`s handelsebetingelser, som skal godkendes ved hvert køb fra vores hjemmeside. De angivne vilkår gælder varer og tjenester leveret af klarskov design ApS.

 

 

Priser og levering

Alle priser på www.klarskov.dk er opgivet med moms og afgifter. Ved ordreafgivelsen til privat udregnes den samlede pris med fragt. Ved ordre til institutioner og større ordre over 100 kg, udregnes fragtprisen specifikt fra ordre til ordre, som godkendes af kunden enden igangsættesle af ordren.

DK forsendelse fra 1-5 kg er 150 kr. Fast forsendelsespris uanset vægt og størrelse fra 5 kg og op efter 450 kr.

Forsendelser til udlandet udregnes ligeledes specifik fra ordre til ordre. Produkterne leveres med danske fragtmænd og den  oplyste leveringstid er vejledende. Ved levering af møbler og inventar, er kunden selv ansvarlig for at varerne kan afleveres på aftalt sted.  Hvis afleveringssted er ulåst, hæfter kunden selv evt. bortkomne varer efter leveringen.

 

 

Leveringstider

Leveringstider oplyses under hvert produkt på hjemmesiden og er vejledende. For specialproduktion og tilbud oplyses beregnet leveringstid ved afgivelse af tilbud. Leveringstiden vil fremgå på www.klarskov.dk. Der tages forbehold for ændringer af leveringstiden grundet produktion o.lign.

 

 

 

Betalingsbetingelser

Når købesummen er modtaget af klarskov møbler ApS. overdrages ejendomsretten af de bestilte varer til kunden - endtil da har klarskov design ApS. ejendomsretten. Det er kun godkendte firmaer og offentlige institutioner, som kan købe på kredit. Betaling skal ske inden for 8 dage efter fakturering, med mindre andet er aftalt.

 

   

Betaling private

Der kan bestilles ordre via vores netbutik eller ved dirkete kontakt med vores kundeservice. Ved ordre på www.klarskov.dk kan der betales med Dankort, Dankort Visa eller via bankoverførelse.
Ordren er først bestilt, når den er "godkendt som betalt" og du vil modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail umiddelbart efter bestillingen. Kontroler straks at ordren er korrekt ellers kontakt starks klarskov møbler Aps. Beløbet hæves først når varen er klar til levering og forsendelse.

 

 

Betaling institutioner og firmaer

Institutioner og firmaer skal godkendes og registreres som kunder af Klarskov design ApS. enden en ordre kan gennemføres. Nye kunder kan ansøge om en erhvervskonto på tlf. +45 6447 1980 eller klarskov@klarskov.dk.

Umiddelbart efter ordreafgivelse modtager kunden en ordrebekræftelse på e-mail. Kontroller at denne er i overenstemmelse med de ønskede produkter - ellers kontakt straks Klarskov design ApS.

 

  

 

 

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret på møbler og inventar, der er købt hos Klarskov design ApS. og herefter 14 dage til at sende varen retur. Hvis købet fortrydes skal varen leveres tilbage i samme stand som ved modtagelsen og i original emballage. Specialfremstillet varer tages ikke retur. Ordrebekræftelse eller kvittering skal kunne fremvises.
Fortrydes købet, og varen er taget i brug efter det er blevet afprøvet, kan det fulde beløb ikke forventes refunderet. 

Hvis varen er brugt, ud over den forventelige afprøvning (som ved fysisk afprøvning i prøverum) vurderes produktet som værende brugt og dermed hvad det som brugt kan sælges for til anden bruger. Denne værdiforringelse af produktet udbetales ikke til kunden. Du kan læse mere hos www.forbrugerombudsmanden.dk og www.forbrug.dk.

Anvendes fortrydelsesretten, tilbagebetales hele beløbet som kunden har betalt inklusiv forsendelsesomkostninger Klarskov design ApS. har haft. Kunden hæfter kun for egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen. Der er 2 års reklamationsret.

 

 

 

Refusion

Ved afbestilling eller refusion af varer, kontakt da Klarskov design ApS.

 

 

Reklamation og mangler

Ved modtagelse af varer fra Klarskov design ApS. kontrollerer kunden selv leverancen for transportskader, mangler m.m. Hvis der er skader og mangler kontakt da strakt Klarskov møbler ApS. Klarskov design ApS. er kun ansvarlig for tabet af varen, hvis der er påvist fejl eller mangler på produktet. Modtager du en varer med fejl eller mangler, udbedres det ved reparation eller udskiftning af reservedele. Der modtages ikke varer pr. efterkrav.

 

Garanti

Vi giver 10 års garanti på klarskovs`s egen produkter og 5 års garanti på alle øvrige møbler og inventar. De fleste af vores varer er af naturmaterialer og har behov for vedligeholdese og pleje ellers kan det påvirke levetiden og dermed garantien. 

 

Forbehold

Klarskov design ApS. tager forbehold for tastefejl, tekniske fejl, prisændringer og udsolgte varer. Informationen på www.klarskov.dk kan ændres uden varsel og billedemateriale, som er anvendt på www.klarskov.dk er illustrative og kan afvige fra varens egentlig udseende.

 

 

 

Ophavsret

Ønskes der brug af billeder, tekst og varemærker på www.klarskov.dk, skal klarskov kontaktes og dette godkendes ved brug andet sted.

 

 

                                                                         

 
Produkter-klarskov-møbler-wl-2   Se produkter her   

Historie-designkoncept-designprofil-klarskov-møbler

 

  Om os  

 

Fragt-og-reklamation-klarskov-møbler-w

 

 Vores handelsbetingelser

 

Kontakt-klarskov-møbler

  Kontakt os

 

Produktion-miljø-svanemærkning-klarskov-møbler

 

  Se svanemærket møbler

  Rengøring-af-produkter-hos-klarskov-møbler

 

  Rengøring og pleje

  Tilmeld-nyhedsbrev---klarskov-møbler-2

  Tilmeld nyhedsbrev

 

 

 

 

  Klarskov design ApS.

 
 

  Se hjælpemiddelbasen

 

 

 

   

 

  

 

 

   

 

 

   

  Ladegårdsgade 74 

  5610 Assens

  Telefon: +45 64471980

  Mail:klarskov@klarskov.dk

 
 

 

       facebook

 

         

Dankort-og-visa-klarskov-betalingskort.-2  


Network Media Hjemmeside fra
Network Media