Din indkøbskurv

Din indkøbsvogn er tom!

Søgning - rød

Søgekritier

Søg:

Produkter der lever op til søgekritierene

Vis: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter:
Stol, Ergoret Arbejdsstol, Alm. m/ rød Tonus

Ergonomisk stol - Ergoret Arbejdsstol er en ergonomisk arbejdsstol og kontorstol, der forebygger spændinger og rygproblemer og aflaster ryg og knæ. Arbejdsstolen fremmer dynamiske siddestillinger, da brugeren selv kan aktivere muskler og led. Stolen er velegnet til institutionsindretning, skoleindretning, kontorindretning og dagpleje. Ergoret Arbejdsstol har gaspatron så sædet let kan reguleres i højden og let tilpasses forskellige arbejdshøjder og arbejdssituationer. Mange arbejdsfunktioner kan udføres siddende, da sædet kan drejes og reguleres så skadelige vrid undgås. Det saddelformet sæde sikrer blodgennemstrømning til benene. Stolen er designet i samarbejde med en ergoterapeut.

 

Materialer: 5-benskonstruktion i armeret nylon, hjulene af forstærket co-polymer.

Sæde: Saddelformet sæde med brændhæmmende skum med Tonus uld i rød fra Kvadrat, samt larkeret trægreb.

Gaspatron: Arbejdsstolen fås med 4 forskelige gaspatroner i intervallet 37-80 cm, som let kan reguleres i højden. Gaspatronen kan udskiftes. Højden på gaspatronen måles fra gulv til overside af sædet.
Vægt: 5 kg

Mål: Sæde 30x32 cm - Stel med hjul: 50 cm.

Hjælpemiddelsbasen: HMI >> find dem her

Designer: Hans Klarskov 1993.

1.843 DKK
Ex. moms: 1.843 DKK
TAVLE - lille m/ OPSLAGSTAVLE RØD
Tavle m/ opslagstavle m/ tonus uld, m/ træramme m/ hvidpigmenteret lak. Flot og enkel opslagstavle med blød plade. Mål: H:49xL:150xD:4 cm. Designer: klarskov produkt.
1.450 DKK
Ex. moms: 1.450 DKK
Børnestole - Lille Stol, rødt sæde

Børnestole - Lille Stol er en børnestol i formspændt bøg med gennemgående bøgeben i klar lak, som er stærk og stabil. Sædet er designet med smart greb. Lille Stolen fås med rødt sæde og kan bestilles i mange flotte lakfarver, som giver en flot indretning og liv til børneværelset og institutionsindretning.


Sæde: 31x31 cm.
Højde: Standard sædehøjde er 51 cm, målt fra gulv til oversiden af sæde.

Højde med ryg: Standard sæde med ryg er 126 cm, målt fra gulv til overkant af ryg.
Vægt: 2,5 kg.

Produktion: Lille Stol er fremstillet på Fyn af træ fra bæredygtig skovdrift.

Designer: Hans Klarskov

2.071 DKK
Ex. moms: 2.071 DKK
Reol Buen STOR m/ OPSLAGSTAVLE RØD
Reol Buen i birk m/ hvidpigm. lak, m/ opslagstavle m/ tonus, m/ 7 låsbare hjul, m/ 2 flytbare hylder. Mobil reol til opbevaring og rumdeler til kontoer, skoler og institutioner. Er designet ud fra en cirkel og kan sættes sammen. H:157 x D:36 x L:120 cm.
10.752 DKK
Ex. moms: 10.752 DKK
Taburet - Panuline Stabel Taburet m/ rødt sæde

Taburet - Panuline Stabel Taburet kan stables og har rødt sæde. En stærk og stabil taburet med fodstøtte i 2 højder i formspændt bøg, så den er velegnet som taburet til små børn. En høj taburet til børn og voksne, som giver godt fysisk arbejdsmiljø til institutionsindretning og skoleindretning, da alle kan sidde ved højt bord. Panuline Stabel Taburet er en let og fleksibel taburet, der har mange anvendelsesmuligheder i hverdagen som legetunnel, bænk og "støtte stol" for de mindste, når de skal rejse sig op. Taburet der styrker barnets motorik, da barnet bruger sine muskler aktiv når de kravler op og ned, samt kan sidde med ret ryg på taburetten, som er naturligt for små børn. Kan også bruges om konferencestol, skolestol, børnestol på børneværelset i privat hjem. Sædet ses her med grønt lakfarve, som kan give et løft til indretningen.

Panuline Stabel Taburet kan sættes på taburetvogn i 2 rækker, som kan stables op til 6-8 stk. i hver række. >> Køb taburet vogn her

 

Sæde: 35x35,5 cm - inkl. ben.
Højde: Standard sædehøjde er 52 cm - måles fra gulv til overside af sæde.

Vægt: 2,9 kg.

Materialer: Sædet er fremstillet af 13 mm bøgefinér. Benene af 20 mm formspændt bøgefinér. Fodstøtte i 13 mm massiv bøg.

Produktion: Panuline Stabel Taburet er fremstillet på Fyn af træ fra PEFC bæredygtige skovdrifter.

Designer: Hans Klarskov.

 

1.258 DKK
Ex. moms: 1.258 DKK
Stol, Ergoret Arbejdsstol Com. m/ rød Tonus

Ergonomisk stol - Ergoret Arbejdsstol Comfort er en ergonomisk arbejdsstol og kontorstol, der forebygger spændinger og rygproblemer og aflaster ryg og knæ. Arbejdsstolen fremmer dynamiske siddestillinger, da brugeren selv kan aktiverer muskler og led. Stolen er velegnet til institutionsindretning, skoleindretning, kontorindretning og dagpleje. Ergoret Arbejdsstol har gaspatron så sædet let kan reguleres i højden og let tilpasses forskellige arbejdshøjder og arbejdssituationer. Mange arbejdsfunktioner kan udføres siddende, da sædet kan drejes og reguleres så skadelige vrid undgås. Det saddelformet sæde sikrer blodgennemstrømning til benene. Stolen er designet i samarbejde med en ergoterapeut.

 

Materialer: 5-benskonstruktion i armeret nylon, hjulene af forstærket co-polymer.

Sæde: Saddelformet sæde med ekstra comfort brændhæmmende skum med Tonus uld i blå fra Kvadrat, samt lakeret trægreb.

Gaspatron: Arbejdsstolen fås med 4 forskelige gaspatroner i intervallet 37-80 cm, som let kan reguleres i højden. Gaspatronen kan udskiftes. Højden på gaspatronen måles fra gulv til overside af sædet.
Vægt: 5 kg

Mål: Sæde 30x32 cm - Stel med hjul: 50 cm.

Hjælpemiddelsbasen: >> find den her

Designer: Hans Klarskov 1993.

2.015 DKK
Ex. moms: 2.015 DKK
Reol Buen MELLEM m/ OPSLAGSTAVLE RØD
Reol Buen i birk m/ hvidpigm. lak, m/ opslagstavle m/ tonus, m/ 7 låsbare hjul, m/ 1 flytbare hylde. Mobil reol til opbevaring og rumdeler til kontoer, skoler og institutioner. Kan sammenkobles. H:82xD:36xL:120 cm. Designer: Tine Klarskov
7.564 DKK
Ex. moms: 7.564 DKK
Skolemøbel, Skole Buen, OPSLAGSTAVLE  rød uld

Skolemøbel - Skole Bue i birk m/ opslagstavle er et mobilt skolemøbel, der er designet til differentieret undervisning i skoleregi. Møblet skaber afskærmning til omverden og dermed ro til fordybelse og koncentration til eleverne. Der er plads til 1-2 elever pr. møbel og dermed kan følsomme og udsatte elever forblive i klassen i den daglige undervisning. Skole Buen er velegnet til læringsmiljøer, hvor der er brug for mobil møbelindretning. Skolemøblet kan let flyttes efterbehov, da den har 7 solide låsbare hjul. Skole Buen har opbevaringsplads til tasker og bøger, og kan fås med forskellige typer beklædning lige fra kridttavle til opslagstavle efter behov. Skole Buen er designet ud fra en cirkel og kan sammenstilles til større enheder i klassen og skabe "rum i rummet". Skole Buen kan sammenstilles og danne teaterscene, siddepladser til samling og fremlæggelse af projekter og undervisning af både elever og lærer.

 

Materialer: 18 mm birkefinér med hvidpigmenteret lak, 7 solide låsbare hjul, opslagstavle med mørk rød Tonus 609 uld fra kvadrat.

Mål: H:118,5 x D:78,5 x L:120 cm.

Vægt: 25 kg.

Produktion: Skole Buen er fremstillet på Fyn af træ fra PEFC bæredygtigt skovbrug.

Designer: Arkitekt Tine Klarskov - designbeskyttet.

11.659 DKK
Ex. moms: 11.659 DKK
TAVLE - stor m/ OPSLAGSTAVLE RØD
Tavle m/ opslagstavle m/ tonus uld, m/ træramme m/ hvidpigmenteret lak. Flot og enkel opslagstavle med blød plade. Mål: H:120xL:150xD:4 cm. Designer: klarskov produkt.
3.124 DKK
Ex. moms: 3.124 DKK
Stol - Ergoret Stol m/ lak sæde i rød

Stol - Ergoret Stol er en stol til børn og voksne med et behageligt ergonomisk sæde, der fremmer gode siddestillinger og sikrer blodgennemstrømning til benene. Stolen er stærk og stabil i formspændt bøg med gennemgående bøgeben i klar lak. Ergoret Stol har smart ryglæn, som fås i mange flotte lakfarver, så der kan skabes en spændende indretning. - her vist med rødt laksæde. Ergoret Stol kan stables og er velegnet som skolestol, institutionsstol, konferencestol og til indrtening af børneværelse i privat hjem.


Sæde: 35x40 cm - ryglæn: 85 cm.
Højde: Standard sædehøjde er 51 cm - måles fra gulv til oversiden af sæde.

Højde med ryg: Standard sæde med ryg er 135 cm - måles fra gulv til overkant af ryg.
Vægt: 4,8 kg.

Produktion: Ergoret Stolen er fremstillet på Fyn af træ fra PEFC bæredygtigt skovbrug.

Designer: Hans Klarskov.

1.496 DKK
Ex. moms: 1.496 DKK
Taburet - Lille Panuline m/ rød lak

Taburet - Lille Panuline Taburet med orient rødt sæde er en robust og stabil taburet til mindre børn med 1 fodstøtte. Lille Panuline Taburet er velegnet til leg og som skammel at sidde på ved et lavt bord. Taburetten er let at løfte og flytte rundt i rummene, hvor barnet har brug for at sidde eller lege. Taburetten indgår let i barnets leg, da den har mange anvendelsesmuligheder. Taburetten er velegnet til indretning af børneværelset, legerum samt institutionsindretning og tåler megen daglig slitage, da den har lakoverflade og en stærk konstruktion med limede dyvler.

 

Sæde: H:31 x B:31 x D:31 cm - inkl. ben.

Højde: Standard sædehøjde er 31cm - måles fra gulv til overside af sæde.

Vægt: 2,5 kg.

Materialer: Sædet er fremstillet af 13 mm bøgefinér og kan fås i flotte lakfarver. Benene af 20 mm formspændt bøgefinér. Fodstøtte i 13 mm massiv bøg.

Produktion: Panuline Stabel Taburet er fremstillet på Fyn af træ fra PEFC bæredygtige skovdrifter.

Testet på Teknologisk Institut: ISO 7173.

Designer: Hans Klarskov i 1979.

1.062 DKK
Ex. moms: 1.062 DKK
Taburet - Lille Panuline m/ signal rød lak

Taburet - Lille Panuline Taburet med rødt sæde er en robust og stabil taburet til mindre børn med 1 fodstøtte. Lille Panuline Taburet er velegnet til leg og som skammel at sidde på ved et lavt bord. Taburetten er let at løfte og flytte rundt i rummene, hvor barnet har brug for at sidde eller lege. Taburetten indgår let i barnets leg, da den har mange anvendelsesmuligheder. Taburetten er velegnet til indretning af børneværelset, legerum samt institutionsindretning og tåler megen daglig slitage, da den har lakoverflade og en stærk konstruktion med limede dyvler.

 

Sæde: H:31 x B:31 x D:31 cm - inkl. ben.

Højde: Standard sædehøjde er 31cm - måles fra gulv til overside af sæde.

Vægt: 2,5 kg.

Materialer: Sædet er fremstillet af 13 mm bøgefinér og kan fås i flotte lakfarver. Benene af 20 mm formspændt bøgefinér. Fodstøtte i 13 mm massiv bøg.

Produktion: Panuline Stabel Taburet er fremstillet på Fyn af træ fra PEFC bæredygtige skovdrifter.

Testet på Teknologisk Institut: ISO 7173.

Designer: Hans Klarskov i 1979.

1.062 DKK
Ex. moms: 1.062 DKK
Ergoret Arbjdsstol m/ AMBLA rød
Ergoret Arbejdsstol m/ Ambla vaskbart betræk, m/ ergonomisk sæde, m/ regulerbar gaspatron, m/ trægreb og sikkerhedshjul. En ergonomisk arbejdsstol, der fremmer dynamiske siddestillinger og aflaster led og muskler. Designer: Hans Klarskov
1.843 DKK
Ex. moms: 1.843 DKK
Ergoret Arbjdsstol COMFORT m/ AMBLA rød
Ergoret Arbejdsstol Comfort m/ Ambla, vaskbart betræk, m/ ergonomisk sæde, m/ regulerbar gaspatron, m/ trægreb og sikkerhedshjul. En ergonomisk korrekt kontorstol, der fremmer dynamiske siddestillinger og aflaster led og muskler. Designer: Hans Klarskov.
2.015 DKK
Ex. moms: 2.015 DKK
Lænde Ergoret Arbejdsstol m/ TONUS rød

Lænde Ergoret m/ tonus uld, m/ ergonomisk sæde med polstring, m/ rygstøtte, m/ regulerbar gaspatron og sikkerhedshjul. En ergonomisk arbejdsstol der fremmer dynamiske siddestillinger og aflaster led og muskler. Designer: Hans Klarskov

2.099 DKK
Ex. moms: 2.099 DKK
Lænde Ergoret COMFORT m/ TONUS rød
Lænde Ergoret Comfort m/ tonus uld, m/ ergonomisk sæde med ekstra polstring, m/ rygstøtte, m/ regulerbar gaspatron og sikkerhedshjul. En ergonomisk arbejdsstol der fremmer dynamiske siddestillinger og aflaster led og muskler. Designer: Hans Klarskov
2.353 DKK
Ex. moms: 2.353 DKK
Lænde Ergoret COMFORT m/ STOF rød
Lænde Ergoret Comfort m/ stof, m/ ergonomisk sæde med ekstra polstring, m/ rygstøtte, m/ regulerbar gaspatron og sikkerhedshjul. En ergonomisk arbejdsstol der fremmer dynamiske siddestillinger og aflaster led og muskler. Designer: Hans Klarskov
2.353 DKK
Ex. moms: 2.353 DKK
Lænde Ergoret Arbejdsstol m/ AMBLA rød
Lænde Ergoret m/ ergonomisk sæde, m/ ekstra polstring, m/ vaskbart betræk, m/ rygstøtte i formspændt bøg m/ hvid.pigm. lak, m/ regulerbar gaspatron og sikkerhedshjul. Styrker og aflaster muskler og led. Designer: Hans Klarskov.
2.099 DKK
Ex. moms: 2.099 DKK
Lænde Ergoret  COMFORT m/ AMBLA rød

Lænde Ergoret Comfort m/ ergonomisk sæde, m/ ekstra polstring, m/ vaskbart betræk, m/ rygstøtte i formspændt bøg m/ hvid.pigm. lak, m/ regulerbar gaspatron og sikkerhedshjul. Styrker og aflaster muskler og led. Designer: Hans Klarskov.

2.353 DKK
Ex. moms: 2.353 DKK
Lænde Ergoret COMFORT Lux m/ TONUS rød
Lænde Ergoret Arbejdsstol Comfort Lux m/ Tonus uld, m/ ergonomisk sæde med ekstra polstring, m/ formspændt bøgeryg m/ hvidpigmenteret lak, m/ rygpude, m/ regulerbar gaspatron og sikkerhedshjul
2.489 DKK
Ex. moms: 2.489 DKK
Lænde Ergoret COMFORT LUX m/ STOF rød
Lænde Ergoret Comfort Lux m/ stof, m/ ergonomisk sæde, m/ ekstra polstring, m/ formspændt bøgeryg m/ hvidpigm. lak, m/ rygpude, m/ regulerbar gaspatron. En ergonomisk kontorstol der fremmer dynamiske siddestillinger og aflaster led og muskler.
2.489 DKK
Ex. moms: 2.489 DKK
Lænde Ergoret COMFORT Lux m/ AMBLA rød
Lænde Ergoret Comfort Lux m/ vaskbart Ambla, m/ ergonomisk sæde med ekstra polstring, m/ formspændt bøgeryg m/ hvidpigmenteret lak m/ rygpude, m/ regulerbar gaspatron og sikkerhedshjul. Aflaster og styrker muskler og led. Designer: Hans Klarskov
2.489 DKK
Ex. moms: 2.489 DKK
Ergoret Kontorstol Vip m/ TONUS uld rød
Ergoret Kontorstol Vip m/ Tonus uld, m/ ergonomisk sæde der kan vippe og dreje, m/ høj rygstøtte i formspændt bøg m/ hvidpigmenteret lak, m/ regulerbar gaspatron og sikkerhedshjul.Designer: Hans Klarskov
2.536 DKK
Ex. moms: 2.536 DKK
Ergoret Kontorstol VIP m/ STOF lys rød
Ergoret Kontorstol Vip m/ stof, m/ ergonomisk sæde der kan vippe og dreje, m/ høj rygstøtte i formspændt bøg m/ hvidpigmenteret lak, m/ regulerbar gaspatron og sikkerhedshjul. Designer; Hans Klarskov
2.536 DKK
Ex. moms: 2.536 DKK
Lige Reol STOR m/ OPSLAGSTALE RØD
Lige Reol stor m/ opslagstavle i birk m/ hvidpigmenteret lak, m/ 4 låsbare hjul, m/ 1 fast og 2 flytbare hylder, kan sammenkobles med Reol Buen, mobil reol til opbevaring, med tavle og som rumdeler. H: 157 x B: 80 x D: 36 cm.
8.575 DKK
Ex. moms: 8.575 DKK
Lige Reol MELLEM m/ OPSLAGSTAVLE RØD
Lige Reol mellem i birk m/ hvidpigmenteret lak, m/ opslagstavle, m/ 4 låsbare hjul, m/ 1 fast hylde, velegnet til opbevaring, tavle og rumdeler, kan sammenkobles med Reol Buen. Mål: H:82xB:80xD:36 cm. Designer: Tine Klarskov
6.496 DKK
Ex. moms: 6.496 DKK
Maxi Reol m/ OPSLAGSTAVLE RØD
Maxi stor Reol i birk m/ opslagstavle, hvidpigmenteret lak, m/ 10 låsbare hjul, m/ 4 skabe, m/ 12 rum. En stor stabil reol til opbevaring og som rumdeler. H:157xD:49xL:150 cm. Designer: Hans Klarskov
11.846 DKK
Ex. moms: 11.846 DKK
Produkter-klarskov-møbler-wl-2   Se produkter her   

Historie-designkoncept-designprofil-klarskov-møbler

 

  Om os  

 

Fragt-og-reklamation-klarskov-møbler-w

 

 Vores handelsbetingelser

 

Kontakt-klarskov-møbler

  Kontakt os

 

Produktion-miljø-svanemærkning-klarskov-møbler

 

  Se svanemærket møbler

  Rengøring-af-produkter-hos-klarskov-møbler

 

  Rengøring og pleje

  Tilmeld-nyhedsbrev---klarskov-møbler-2

  Tilmeld nyhedsbrev

 

 

 

 

  Klarskov design ApS.

 
 

  Se hjælpemiddelbasen

 

 

 

   

 

  

 

 

   

 

 

   

  Ladegårdsgade 74 

  5610 Assens

  Telefon: +45 64471980

  Mail:klarskov@klarskov.dk

 
 

 

       facebook

 

         

Dankort-og-visa-klarskov-betalingskort.-2  


Network Media Hjemmeside fra
Network Media